top of page

Κατάστημα Ποικιλίας

Παναγιώτης Διαμαντάκης

Στην πολυσύχναστη καρδιά της Μεθώνης βρίσκεται ένας κρυμμένος θησαυρός που δεν μοιάζει με κανένα άλλο: Παναγιώτη Διαμαντάκη Variety Shop. Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε καθώς περπατάτε μέσα από την ανεπιτήδευτη είσοδό του και σε έναν κόσμο απεριόριστων δυνατοτήτων. Από παπούτσια, αναπτήρες, σχοινί, πιάτα, μπογιές, οικοδομικά εργαλεία, μαγειρικά σκεύη, μπαταρίες, λαμπτήρες, είδη υγιεινής, αλιευτικά εργαλεία, σημαίες, καπέλα, πετσέτες. και ό,τι ενδιάμεσα, ο Παναγιώτης Διαμαντάκης έχει μια εξαιρετική ποικιλία ειδών που θα σας μαγέψει.

Αλλά δεν είναι μόνο η εκπληκτική ποικιλία που ξεχωρίζει αυτό το κατάστημα - είναι η αίσθηση της ιστορίας που διαπερνά κάθε γωνιά. Περασμένος από γενιά σε γενιά, ο Παναγιώτης Διαμαντάκης είναι βουτηγμένος στις ιστορίες του χωριού και των ανθρώπων του, με τον ιδιοκτήτη πάντα πρόθυμο να μοιραστεί ιστορίες περασμένων ημερών. Ένα αγαπημένο στολίδι για τους ντόπιους και ένα αγαπημένο στέκι για τους τουρίστες, αυτό το κατάστημα είναι κάτι περισσότερο από ένα μέρος για ψώνια — είναι μια ζωντανή απόδειξη της πλούσιας κληρονομιάς της Μεθώνης.

Παρά το λιτό εξωτερικό του, ο Παναγιώτης Διαμαντάκης είναι ένας λαβύρινθος θησαυρών που περιμένουν να ανακαλυφθούν. Ετοιμαστείτε να χάσετε τον εαυτό σας ανάμεσα στα ράφια και τους διαδρόμους του, ο καθένας γεμάτος με μια απολαυστική σειρά αγαθών. Αλλά προσέξτε: αυτό που ξεκινά ως ένα απλό κατάστημα μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε ένα πλήρες ξεφάντωμα αγορών. Αυτή είναι η μαγεία του Παναγιώτη Διαμαντάκη — ένα μέρος όπου το απροσδόκητο είναι πάντα προ των πυλών. Είτε λοιπόν αναζητάτε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο είτε απλά θέλετε να εξερευνήσετε, φροντίστε να επισκεφθείτε αυτό το αγαπημένο κατάλυμα στην κεντρική εμπορική περιοχή της Μεθώνης.

Στοιχεία επικοινωνίας

Ωρες λειτουργίας

Δευτ. - Σαβ

09:00 - 12:00

17:00 - 21:00

Τηλέφωνο:

Ιδιοκτήτης:

Κος Παναγιώτης Διαμαντάκης

Ποικιλιοδικείο «Πετράκης»

Δίπλα στο σταθμό των λεωφορείων του χωριού Μεθώνη βρίσκεται το Petrakis Variety Shop, ένα πραγματικό στολίδι της ευκολίας και της γοητείας. Με επικεφαλής τον Γιάννη, έναν ιδιοκτήτη τρίτης γενιάς, του οποίου η οικογενειακή κληρονομιά βρίσκεται βαθιά στο χωριό, αυτό το κατάστημα είναι κάτι περισσότερο από ένα μέρος για να αγοράσετε είδη οικιακής χρήσης - είναι ένας αγαπημένος θεσμός που έχει τις ρίζες του στην παράδοση και την κοινότητα. Σε βολική τοποθεσία στην είσοδο της Μεθώνης, το Petrakis Variety Shop προσφέρει έναν θησαυρό προϊόντων, από ελληνικές καφετιέρες και φορητούς καυστήρες αερίου μέχρι λαμπτήρες, ανεμιστήρες, τηλεχειριστήρια γενικής χρήσης, κεραμικά βάζα και πολλά άλλα. Όποιο οικιακό αντικείμενο κι αν αναζητάτε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το βρείτε μέσα σε αυτούς τους τοίχους.

Αυτό που ξεχωρίζει το Petrakis Variety Shop δεν είναι μόνο η τεράστια γκάμα προϊόντων του, αλλά και η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και η εξατομικευμένη πινελιά του. Ο Γιάννης, πάντα πρόθυμος για μια φιλική κουβέντα για την ιστορία και τη γοητεία του χωριού, κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει ότι κάθε πελάτης φεύγει ικανοποιημένος. Αν τύχει να βρείτε το μαγαζί κλειστό, μην φοβάστε - απλά χτυπήστε την εξώπορτα, καθώς ο Γιάννης μένει στον δεύτερο όροφο και μπορεί να σας βοηθήσει άμεσα. Και ενώ παρακολουθείτε τα ράφια, μην ξεχάσετε να χαιρετήσετε τη γάτα του Γιάννη, που προσθέτει μια επιπλέον δόση ζεστασιάς και χαρακτήρα σε αυτό το αγαπημένο χωριό. Ζήστε τη μαγεία του Petrakis Variety Shop - όπου η παράδοση συναντά την ευκολία και κάθε επίσκεψη είναι πραγματικά αξέχαστη.

Εγκαταστάσεις δορυφορικών πιάτων: Εκτός από το Variety Shop, ο Γιάννης Πετράκης παρέχει και εγκαταστάσεις δορυφορικών πιάτων. Απολαύστε πεντακάθαρες τηλεοπτικές και συνδρομητικές εκπομπές (Nova, Cosmote κ.λπ.) με τις υπηρεσίες εγκατάστασης δορυφορικών πιάτων του Petrakis Variety Shop. Ο Γιάννης, έμπειρος ηλεκτρολόγος με ειδίκευση στις εγκαταστάσεις δορυφορικών πιάτων, εγγυάται την απρόσκοπτη εγκατάσταση σε όλη την περιοχή της Μεσσηνίας. Επικοινωνήστε μαζί του σήμερα για μια δωρεάν προσφορά και αναβαθμίστε την εμπειρία προβολής σας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Ωρες λειτουργίας

Δευτ. - Σαβ

09:00 - 14:00

17:00 - 21:00

Τηλέφωνο:

Ιδιοκτήτης:

Mr Giannis Petrakis

bottom of page