top of page
Meetup with interior designer

Ακίνητα & Κατασκευές

G.A  Real Estate & Constructions

Παρουσιάζουμε την GA Real Estate & Construction, τον κορυφαίο προορισμό για όλες τις ανάγκες ιδιοκτησίας σας στο γραφικό χωριό της Μεθώνης και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.

Real-Estate-Facebook-Cover-Banner-13.jpg

Ιδρύθηκε από τους αδελφούς Γιώργο και Άγγελο, των οποίων η οικογενειακή κληρονομιά στον τομέα των κατασκευών εκτείνεται από γενιές, η GA βασίζεται σε απαράμιλλη τεχνογνωσία και αφοσίωση στην αριστεία. Με ένα βαθιά ριζωμένο πάθος που κληρονόμησαν από τον πατέρα τους, έναν σεβαστό ντόπιο οικοδόμο, ο Γιώργος και ο Άγγελος έχουν μεταβεί απρόσκοπτα στη σφαίρα του real estate, κερδίζοντας μια φήμη για τον επαγγελματισμό και την ακεραιότητα που δεν υστερεί σε τίποτα.

Το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιό τους απευθύνεται τόσο σε ντόπιους κατοίκους όσο και σε διεθνείς πελάτες, αντικατοπτρίζοντας τη δέσμευσή τους για ποιότητα, εξυπηρέτηση πελατών και ανώτερη δεξιοτεχνία. Ως έμπιστοι ντόπιοι οι ίδιοι, τα αδέρφια διαθέτουν οικεία γνώση της περιοχής, καθιστώντας τους την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να επενδύσουν ή να εγκατασταθούν στη Μεθώνη και τα περίχωρά της. Επιπλέον, σε συνεργασία με την αξιότιμη και βραβευμένη Tzokas Architects , η GA προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για όσους επιθυμούν να αγοράσουν, να χτίσουν ή να ανακαινίσουν το σπίτι των ονείρων τους, διασφαλίζοντας ότι κάθε πτυχή του ταξιδιού σας στο ακίνητο αντιμετωπίζεται με τεχνογνωσία και φροντίδα.

Για μια απρόσκοπτη εμπειρία ακίνητης περιουσίας που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την αριστεία, μην κοιτάξετε πέρα από την GA Real Estate & Construction – όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Στοιχεία επικοινωνίας

Ιδιοκτήτες

Γιώργος Μουντάνος

Άγγελος Μουντάνος

Δικτυακός τόπος

GA Real Estate & Constructions

Επικοινωνία

(+30) 699 8185334

(+30) 699 8185327

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

info@garealestate.gr

angelomoud@gmail.com

Δημήτρης Παύλου

- Πολιτικός Μηχανικός -

Ανακαλύψτε την αριστεία στον τομέα του πολιτικού μηχανικού με την Dimitris Pavlou Civil Engineering, μια διακεκριμένη εταιρεία που εδρεύει στο χωριό Μεθώνη. Με επικεφαλής τη δυναμική ομάδα συζύγων, αυτή η άκρως επαγγελματική εταιρεία διαθέτει ποικίλη πελατεία που εκτείνεται τόσο σε ντόπιους κατοίκους όσο και σε διεθνείς επενδυτές.

Με ακλόνητη δέσμευση στην αξία, την ποιότητα και την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, η Dimitris Pavlou Civil Engineering φημίζεται για τον σχολαστικό σχεδιασμό, τον καινοτόμο σχεδιασμό και τη σταθερή επίβλεψη των κατασκευαστικών έργων σε όλη τη Μεθώνη και τις γύρω περιοχές. Η εταιρεία ειδικεύεται σε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών, όπως:

  • Συμβουλευτική Υποστήριξη και έρευνα σχετικά με την εύρεση και καταλληλότητα οικοπέδων / αγροτεμαχίων για το σκοπό(ους) που επιθυμεί ο πελάτης

  • Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός νέων κτιρίων και Μελέτες Αποκατάστασης παλαιών και διατηρητέων κτιρίων

  • Στατικές Μελέτες νέων κτιρίων, Μελέτες Αποτίμησης φέρουσας ικανότητας υφιστάμενων Κατασκευών και Μελέτες Ενισχύσεων φέροντος οργανισμού

  • Έκδοση Οικοδομικών Αδειών

  • Επισκευές - Ανακαινίσεις - Ανακατασκευές

  • Κατασκευή νέων κτιρίων, Επίβλεψη και/ή Διοίκηση του εργοταξίου και της οργάνωσης εργασιών σε όλα τα στάδια του κατασκευαστικού έργου

Είτε ξεκινάτε ένα νέο έργο είτε επιδιώκετε να δώσετε νέα πνοή σε υπάρχουσες δομές, εμπιστευτείτε την Dimitris Pavlou Civil Engineering να προσφέρει απαράμιλλη τεχνογνωσία και αποδεδειγμένα αποτελέσματα σε κάθε βήμα.

Στοιχεία επικοινωνίας

Ιδιοκτήτης

Δημήτρης Α. Παύλου

Επικοινωνία

(+30) 698 0745829

(+30) 2723 031821

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

dimipavlou22@gmail.com

- Οι έμπιστοι οικοδόμοι σας στη Μεσσηνία -

NCK Construction

Ιδρύθηκε το 1955 ως Χρήστος Καστάνης Ο.Ε. και αργότερα μετονομάστηκε σε Νίκος Καστάνης & ΣΙΑ ΕΕ τη δεκαετία του 1980, η NCK Construction υπήρξε ακρογωνιαίος λίθος αριστείας στις κατασκευές σε όλη την περιοχή της Μεσσηνίας, ιδιαίτερα στον περίβολο της Μεθώνης και όχι μόνο. Με πάνω από τρεις γενιές εμπειρίας, η NCK Construction έχει εξελιχθεί σε ένα όνομα συνώνυμο της αξιοπιστίας, της ποιότητας και της ακρίβειας στα κατασκευαστικά έργα.