top of page

Ευεξία Μεθώνης

Running Dog_edited.png

Ανακαλύψτε το "Serenity & Rejuvenation" στη ΜεθώνηΦωλιασμένο στο γοητευτικό χωριό της Μεθώνης, το Filanthi the Project προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία ευεξίας που συνδυάζει όμορφα τη σύγχρονη άνεση με την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία και ένα μεταμορφωτικό πρόγραμμα ευεξίας. Αυτή η πρωτοβουλία διευθύνεται από μια οικογένεια βαθιά συνδεδεμένη με την περιοχή και προσφέρει ένα γαλήνιο περιβάλλον για τους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να αναζωογονηθούν.


Μια μοναδική εμπειρία ευεξίας

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Filanthi the Project είναι τα εργαστήρια ευεξίας Μεθώνης που διοργανώνονται επί τόπου. Αυτά τα εργαστήρια έχουν σχεδιαστεί σχολαστικά για να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να καλλιεργήσουν την προσοχή, να μειώσουν το άγχος και να προάγουν τη συνολική ευημερία. Με επίκεντρο τη γιόγκα, τις τεχνικές ενσυνειδητότητας και τις ξεναγήσεις στο χωριό, οι επισκέπτες οδηγούνται σε ένα μεταμορφωτικό ταξίδι για να επανασυνδεθούν με τον εαυτό τους και τον κόσμο γύρω τους.


Πλούσια κληρονομιά και σύγχρονη άνεση

Η ιστορία του Filanthi the Project προσθέτει ένα επιπλέον στρώμα γοητείας στην εμπειρία. Στεγασμένο σε ένα οικογενειακό σπίτι που διατηρήθηκε με αγάπη και αναβαθμίστηκε με τα χρόνια, το ακίνητο αποπνέει μια αίσθηση ιστορίας και κληρονομιάς. Αρχικά χτισμένο από τον παππού του ιδιοκτήτη πριν από επτά δεκαετίες, το σπίτι έχει μετατραπεί σε ένα μοντέρνο καταφύγιο που εξακολουθεί να διατηρεί την παλιά του γοητεία.


Μια μέρα στο Retreat

Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο Filanthi the Project, μπορείτε να περιμένετε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με μια αναζωογονητική συνεδρία γιόγκα με θέα στη θάλασσα, ακολουθούμενη από ασκήσεις ενσυνειδητότητας για να κεντράρετε το μυαλό και το σώμα σας. Οι ξεναγήσεις στη Μεθώνη και τις γύρω περιοχές προσφέρουν μια ματιά στον πλούσιο πολιτισμό και την ιστορία της περιοχής, επιτρέποντάς σας να βυθιστείτε πλήρως στην ομορφιά της Μεθώνης.


Δραστηριότητες και Προγράμματα

Το Methoni Wellness, που ιδρύθηκε από την Τίνα Δημοπούλου, αδειούχο ψυχολόγο και συνιδρυτή του Filanthi the Project, σε συνεργασία με ειδικούς, προσφέρει ένα καταφύγιο για αυτο-ανακάλυψη, αυτοφροντίδα και σύνδεση με ψυχές με ομοϊδεάτες. Οι κύριες δραστηριότητες του Προγράμματος Methoni Wellness Retreat περιλαμβάνουν:


- Γνωρίστε ο ένας τον άλλον -

- Πρωινή γιόγκα -

- ΠΡΩΙΝΟ ΓΕΥΜΑ -

- Εργαστήρια ευεξίας -

- Μεσημεριανό -

- Εργαστήρια κίνησης -

- Βραδινό -

............................

- Περιηγήσεις στο Κάστρο της Μεθώνης -

- Πεζοπορία στην παραλία Βοϊδοκοιλιά ή στο νησί Σαπιέντζα -Περιεκτικό και Μετασχηματιστικό

Το Wellness Retreat περιλαμβάνει boutique καταλύματα δίπλα στη θάλασσα, με τιμές που καλύπτουν συνεδρίες γιόγκα και ενσυνειδητότητας, μαθήματα κίνησης, πρωινό, μεσημεριανό γεύμα, δείπνο και ξεναγήσεις πεζοπορίας (Νησί Sapienza ή Κάστρο της Μεθώνης).


Κάντε κράτηση για τη θέση σας

Το πρόγραμμα ξεκινάει το μεσημέρι της 11ης Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται το πρωί της 16ης Οκτωβρίου . Η διαθεσιμότητα είναι αυστηρά περιορισμένη και συνιστάται η έγκαιρη κράτηση.


Για περισσότερες λεπτομέρειες ή για κράτηση θέσης, επικοινωνήστε στο info@filanthi-theproject.com ή καλέστε στο +30 2723031240.


Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι στη συνείδηση και την ευεξία στο μαγευτικό χωριό της Μεθώνης και ζήστε την ηρεμία και την αναζωογόνηση που σας περιμένουν


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Methoni Wellness Hub .

bottom of page